![]() |
Додати рецепт |
![]() |
Автор рецепта: empiremam |
![]() |
Категорія: Салати і закуски |
![]() |
Готуємо: 0ч. 40хв. |
![]() |
Для дітей: від 2 років; |
Інгредієнти
нут приготований —
2 ст.
Цибулина —
1 шт.
Часник зубчики —
2-3 шт.
Мацовая борошно (або звичайна мука) —
0,5-0,75 ст.
пучок петрушки або кінзи —
1 шт.
зіри —
1 ч. л.
куркуми —
1 ч. л.
червоного перцю —
1/4 ч. л.
2 «коробочки» кардамону —
6-7 шт. насіння
Починаємо готувати
на це піде 0ч. 40хв.
Крок 1
Подрібніть спеції
Крок 2
і щіпку солі
Крок 3
Ретельно подрібніть цибулю, часник
Крок 4
і пучок петрушки:
Крок 5
Приготований нут
Крок 6
подрібніть в пюре:
Крок 7
Підготовлені інгредієнти змішайте в однорідну масу:
Крок 8
ще
Крок 9
ще
Крок 10
ще
Крок 11
Мокрими руками скачайте кульки розміром з волоський горіх:
Крок 12
Обсмажуйте у фритюрі до золотисто-коричневого кольори:
Крок 13
Наріжте овочі (огірки, цибулю, часник і зелень):
Крок 14
Подавайте в лаваші або піті, з хумусом,
Крок 15
листям салату і свіжими овочами:
Приємного апетиту!